Over AppointBekijk de commercialsAchter de schermenWim T. SchippersColofon

De wereld verandert.
Jij ook?

De wereld verandert. Continu. De dynamische high-tech laag die onder vrijwel alle maatschappelijke en persoonlijke gebieden is komen te liggen zorgt voor een eindeloze stroom veranderingen. De arbeidsmarkt van vandaag lijkt dan ook in het geheel niet meer op die van morgen. De traditionele, vaak eenzijdige werkwijze binnen de marketing, design en ICT is achterhaald. Er is een groeiende behoefte aan professionele duizendpoten, mensen die zowel de strategische knowhow, de klantgerichtheid, de creativiteit, als de technologische kennis in huis hebben. Werkgevers en werknemers moeten hierop inspelen. Voorbereid zijn.

Appoint Professionals

Appoint bemiddelt al bijna 20 jaar ervaren professionals op HBO/WO niveau op het gebied van Marketing & Communicatie, Media & Design en ICT & Internet en heeft dagelijks contact met een groot aantal werkgevers en werknemers. Appoint ervaart dat het vinden van de juiste medewerker steeds complexer wordt. Niet alleen het werven is lastiger en ondoorzichtiger geworden, ook de selectie vereist een nieuwe aanpak. Het screenen van een CV alleen is allang niet meer voldoende. De combinatie van persoonlijkheid, ervaring en inzetbaarheid van de kandidaat in de toekomst bepalen het succes van de 'match'.

Appoint kan helpen die combinatie te bepalen en te beoordelen. Met innovatieve en heldere tools. Voor de werkgever bijvoorbeeld met een recruitingevent op maat. Compleet met Talententests en een spectaculaire afsluiting. En voor onze kandidaten een Crossmedia Toekomst Test. Om te bepalen welke toekomstgerichte competenties het sterkst aanwezig zijn. En welke te ontwikkelen. Uiteraard. Want de wereld verandert. Jij ook?

Appoint
Saskia Kenselaar
Marketing communicatie manager
020-5225 225
www.appoint.nl


Appoint logo

Ga door naar de Appoint website >>>