Online marketing mix

categorie: online marketing mix, online, marketing, infographic, social media, SEO, mobile, communicatie, online-marketing-mix

Appoint heeft in samenwerking met haar zusterorganisatie Competence Factory een gratis Infographic met overzicht & uitleg van alle SEO en Social media Elementen uitgebracht. Deze ‘’Online Marketing Mix” is nu gratis te downloaden vanaf onze Facebookpagina (via deze link).

Online marketing mix infographic 

Deze infographic geeft een up-to-date overzicht van alle elementen die er bestaan op het gebied van online marketing. Marketing is in een paar jaar volledig op zijn kop gezet. Social Media, Zoekmachine Marketing (SEO) en Mobile Devices bieden nieuwe en ongekende mogelijkheden om echt direct betrokken te raken met klanten. Er is veel nieuwe kennis nodig. Vanuit de 10 ‘pijlers39; en 75 elementen geven we je alvast een leidraad. Zo kan je de juiste mix voor jou bepalen en je bij Competence Factory tot Online Marketing Expert ontwikkelen.

Hoe krijg je nu deze poster in bezit? Je hebt hiervoor twee mogelijkheden, via onze Facebook pagina of als je hem hardcopy op a2 formaat wil, stuur dan even een email en we sturen hem meteen naar je op!

 


Informatie aanvragen - Delen

Appoint Printed

Haal meer uit Linkedin

Als werkzoekende kun je enorm veel mensen bereiken met Linkedin, maar hoe doe je dit nu goed? Een interview met Jellienke Winters en een paar tips.

Papier, een bedreigde soort?

Tegenwoordig wordt steeds minder met papier gewerkt. Dit nieuwe werken is ‘groen', modern en makkelijk. Maar in hoeverre zijn wij ook aan het omschakelen naar een tijdperk dat we bijna niks meer met papier gaan doen?

Vacatures of social media?

Deze discussie laait de laatste tijd steeds meer op sinds social media voor steeds meer doeleinden wordt ingezet.

Geef mij de baan die bij me past en ik hoef nooit meer te werken

Fors lagere tarieven voor Creatieven en Dtp-ers

Appoint heeft samen met Competence Factory diverse initiatieven ontwikkeld om marketeers, grafici en creatieven bij te scholen in nieuwe, veel gevraagde vaardigheden, zoals Online Marketing,Tablet Publishing, Web develop

Appoint zoekt talent

Appoint is altijd op zoek naar talent. Die zoektocht bracht het werving- & selectiebureau naar het Mobile Society Event 2011 (MSE 2011) van de Haagse Hogeschool. Appoint sprak op de beurs met derde- en vierdejaars studen